HISTRIA AROMATICA

HISTRIA AROMATICA TURA

Na izuzetno atraktivnoj lokaciji površine 100 000 m2 utemeljen je jedinstven gospodarsko-edukativno-turistički Park Histria Aromatica. Istražite ljepote prirodnoga parka i rezervirajte vodiča za obilazak parka.

HISTRIA AROMATICA RESTORAN

Ukusna autohtona domaća jela s najljepšim pogledom u Istri, u kombinaciji sa svježom hranom uzgojena po ekološkim principima s kapljicama lokalnog vina garantiraju nezaboravno iskustvo lokalnoga područja. Na vama je samo da se opustite u uživate u pogledu.

AROMATICA SHOP

Koristeći autohtono aromatično bilje koje raste u parku razvili smo jedinstveni brend prirodne kozmetike Aromatica. U Aromatica shopu možete pronaći prirodne proizvode za njegu lice i tijela proizvedene prema tradicionalnoj recepturi. Upoznajte brend Aromatica i priuštite si najbolje iz prirode.

VJENČANJA

Kreirajmo zajedno vašu ljubavnu priču na idličnoj lokaciji, uz mirise aromatičnih biljaka, uz tradicionalna autohtona jela na jedinstvenom atraktivnom prostoru.

EVENTI

Tražite mjesto za vaše evente? Kreirajmo zajedno vašu priču kombinirajući idilični prostor okružen aromatičnim biljem uz tradicionalne recepte i viziju vašeg savršenoga eventa. Eventi se mogu održavati i u multimedijalnoj dvorani sa specijalnim mirisnim i svjetlosnim efektima za održavanje predavanja, prezentacija, filmova, seminara, manjih koncerata

O NAMA

Na izuzetno atraktivnoj lokaciji površine 100 000 m2 utemeljen je jedinstven gospodarsko-edukativno-turistički Park Histria Aromatica. Gospodarstvo Histria Aromatica realizirano je kao unikatni,proizvodno-edukacijski, agro-turistički centar koji objedinjava put od “sjemena do robne marke”.

 

Sukladne modernoj civilizacijskoj filozofiji održivog razvoja kao što su: optimalno gospodarenje prirodnim resursima, ekološka proizvodnja, očuvanje tradicije i kulture čine ovaj park rajskim mjestom s prekrasnim poljima lavande, buhača, kamilice, nevena, kadulje te nezaboravnim maslinama i vinogradima.

 

Da, aromatični raj se nalazi u Istri.

S više od dvjesto biljnih vrsta, stazama za šetnju s klupama u kombinaciji sa egzotičnim i aromatičnim mirisima, ova kolijevka na stijeni nudi jedinstveni odmor i opuštanje u prirodnoj oazi.

Kontaktirajte nas
[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Lokacija
ISTRIA – CROATIA
Pižanovac 37, Golaš – 52 211 Bale

Telefon
01 3496 904
099 3496 904

E-mail
histria@aromatica.hr